Δείτε το σημείο και τα μονοπάτια στο Google Earth |
 |
Πώς να πάτε εκεί Ερχόμενοι από την Αθήνα (κίτρινο μονοπάτι στον χάρτη), βγαίνετε από την Αττική Οδό στην έξοδο ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΔΟΙ/ LOCAL ROADS και στην γέφυρα στρίβετε δεξιά. Στο τέλος της κατηφόρας στρίβετε αριστερά στο χωματόδρομο και συνεχίζετε παράλληλα με την Αττική Οδό. Δεξιά στον πρώτο δρόμο και μετά από 500 μέτρα έχετε φτάσει στο σημείο 6.
Από το αεροδρόμιο (πράσινο μονοπάτι στον χάρτη) βγαίνετε από την Αττική Οδό στην έξοδο ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΔΟΙ/ LOCAL ROADS. Στη διασταύρωση στρίβετε δεξιά και στο τέλος της κατηφόρας στρίβετε αριστερά στο χωματόδρομο συνεχίζοντας παράλληλα με την Αττική Οδό. Δεξιά στον πρώτο δρόμο και μετά από 500 μέτρα έχετε φτάσει στο σημείο 6.
Θα χρειαστείτε αυτοκίνητο για να φτάσετε στο συγκεκριμένο σημείο καθώς δεν υπάρχουν μέσα μαζικής μεταφοράς που να διέρχονται από εκεί.
Συνθήκες φωτός
Από εδώ μπορείτε να φωτογραφίζετε αεροσκάφη στην τελική του διαδρόμου 03R από τις 15.00 τις 18.00.
Φωτογραφικός εξοπλισμός
Θα χρειαστείτε φακό τουλάχιστον 400mm για αεροσκάφη μεγέθους Α320/Β737.
|