« κεντρική
« νέα

νέα 2008

 
     
 
Νέα
 
Δημοσίευση
 

Μεταφορά έκθεσης φωτογραφίας στο Διεθνή Αερολιμένα Κέρκυρας "Ιωάννης Καποδίστριας" (CFU/LGKR)

15/08/2008


Η "Απογείωση" είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταφορά της πετυχημένης έκθεσης φωτογραφίας "Οι Έλληνες φωτογραφίζουν τα αεροπλάνα με πάθος" μετά τον Δ.Α.Α. και το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, στο Διεθνή Αερολιμένα Κέρκυρας "Ιωάννης Καποδίστριας"

Από την Δευτέρα 4 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008,στην  Αίθουσα Αφίξεων / Αναχωρήσεων Εξωτερικού του Αεροσταθμού, το αεροδρόμιο θα φιλοξενεί 40 φωτογραφικά στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φακός των Ελλήνων planespotters - μελών του Συλλόγου, που, πάντα με το βλέμμα στον ουρανό, εκφράζουν το πάθος τους για την αεροπορία και τη συνεχή ιστορική αεροπορική καταγραφή, την παγκόσμια αεροπορική εμπειρία και την εξοικείωση του κόσμου με το αεροπορικό περιβάλλον.

Από το ΔΣ

 
   

Συμμετοχή του Συλλόγου στην 24η Διεθνή Αεροπορική Έκθεση Γενικής Αεροπορίας της IAOPA

03/06/2008


Ο Σύλλογος Φίλων Αεροπορίας «Απογείωση», στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για το 2008 εξασφάλισε την ενεργή συμμετοχή του στην 24η Διεθνή Αεροπορική Έκθεση Γενικής Αεροπορίας της  
IAOPA, η οποία θα διεξαχθεί φέτος στην Ελλάδα, από 13-15 Ιουνίου στο αεροδρόμιο Τατοΐου με την ονομασία ICARUS 2008 (1st INTERNATIONAL AEROEXPO ATHENS).

Εκτός από τους δεκάδες αξιόλογους διεθνείς εκθέτες, θα υπάρξει και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων όπως πτήσεις εθισμού, αεροπορικές επιδείξεις, static display αεροσκαφών, ομιλίες αεροπορικού περιεχομένου κλπ. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο http://www.icarusaeroexpoathens.gr/ και στο http://www.aopa.gr/.

Η "Απογείωση", η οποία συνεργάστηκε στενά με την
AOPA Hellas, θα δώσει το παρόν στην Έκθεση με δικό της περίπτερο 9 τ.μ. στο οποίο θα υπάρχει παρουσίαση του Συλλόγου στα Ελληνικά και Αγγλικά, φωτογραφικό υλικό μελών καθώς και παρουσίαση δραστηριοτήτων μέσω παρουσιάσεων (power point), φωτογραφιών, ενημερωτικών φυλλαδίων, προβολών κλπ.

Σε αυτή λοιπόν τη συμμετοχή μας, θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε την ύπαρξή του Συλλόγου και τις ευρύτερες δραστηριότητές του σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό τις εξής ώρες:

Παρασκευή 13/6: 11.00-19.00

Σαββάτο 14/6: 11.00-19.00

Κυριακή 15/6: 10.00-19.00 

Καλούμε λοιπόν, όλους τους φίλους και λάτρεις της αεροπορίας, να μας επισκεφθούν και να γνωρίσουν το έργο και τις δράσεις μας από κοντά.

Σας περιμένουμε
 

 
   

Μεταφορά έκθεσης φωτογραφίας στο Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης (SKG/LGTS)

15/02/2008


Η "Απογείωση" είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταφορά της περσινής πετυχημένης έκθεσης φωτογραφίας στον Δ.Α.Α. στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι επαφές με τις αρμόδιες αρχές θα σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία έναρξης της έκθεσης και τη διάρκειά της.

Από το ΔΣ

 
   
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2008

21/01/2008


Η «Απογείωση» και φέτος διοργανώνει την εκδήλωση κοπής πίτας για το 2008 την

 Κυριακή, 27 Ιανουαρίου στις 16.00

στο χώρο του "Skyview Cafe", στο εμπορικό πάρκο του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος. (Μεταξύ των καταστημάτων ΙΚΕΑ και Leroy Merlin, δίπλα στο πρατήριο Shell).

Σας περιμένουμε όλους εκεί, μέλη και φίλους του Συλλόγου, σε μια εκδήλωση με πολλή αεροπορική διάθεση!

Θα χαρούμε να τα πούμε και πάλι από κοντά!

Από το ΔΣ

 
   

 

 

© Απόστολος Χατζηδήμου

© Γεώργιος Ηλιόπουλος

 
 
 


|
ποιοι είμαστε | νέα | δραστηριότητες | planespotting | gallery | επικοινωνία | σύνδεσμοι | forum μελών |
|
site map | νομικές πληροφορίες - όροι χρήσης |
© 2004-20
13 Σύλλογος Φίλων Αεροπορίας "Απογείωση"