= 1. ΕΝΑΡΞΗ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ =

1. Επιλέγετε "εγγραφή" από την αρχική σελίδα του φόρουμ. [Απευθείας σύνδεσμος].
2. Επιλέγετε πως συμφωνείτε με τους όρους εγγραφής
3. Στην επόμενη σελίδα θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία που δίνονται :

α) Όνομα μέλους (username). Θα το χρησιμοποιείτε για είσοδο στο φόρουμ. Το όνομα κάθε χρήστη θα πρέπει για λόγους ομοιομορφίας και σωστής λειτουργίας να είναι της ακόλουθης μορφής :

G. Spanakis

δηλαδή σύμφωνα με το πρότυπο :

[Πρώτο Γράμμα Ονόματος][τελεία][κενό][Πλήρες επώνυμο]

Οι εγγραφές θα ενεργοποιούνται μόνο για μέλη του συλλόγου (αφού αυτά αφορά το φόρουμ αυτό) και μόνο εφόσον το username είναι ορθό.

β) Διεύθυνση email (2 φορές για επιβεβαίωση): ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι σημαντικό το email που θα δώσετε πρέπει να είναι έγκυρο ώστε να λάβετε εκεί το email ενεργοποίησης. Διαφορετικά δε θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση!

γ) Κωδικός πρόσβασης (2 φορές για επιβεβαίωση): ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο κωδικός και το username είναι μοναδικά, και προορίζονται αποκλειστικά για χρήση του κάθε μέλους.

δ) Επιβεβαίωση εγγραφής : Εισάγετε στο ειδικό πλαίσιο τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα.

4) Επιλέτετε υποβολή. Θα σας σταλεί email επιβεβαίωσης της εγγραφής το οποίο θα αναφέρει "Your account is currently inactive...". Μόλις ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας από κάποιον διαχειριστή, θα μπορείτε να συνδεθείτε στο φορουμ. Συνήθως η ενεργοποίηση γίνεται την ίδια μέρα, οπότε δοκιμάστε μετά από λίγες ώρες να συνδεθείτε και δεν θα έχετε πρόβλημα. Αν έχει περάσει πάνω απο μία ημέρα και δεν μπορείτε να συνδεθείτε, επικοινωνήστε μαζί μας στα mail του τέλος των οδηγιών.

= 1. ΤΕΛΟΣ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ =

Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω διαδικασιών, πλέον μπορείτε να χρησιμοποιείτε το username σας και τον κωδικό σας για είσοδο στη σελίδα του forum και να ενημερώνεστε από εκεί.

Όπως έχει αναφερθεί και προηγούμενα, και όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι μετά την ενεργοποίηση της εγγραφής σας, το φόρουμ έχει 3 κατηγορίες :

1) Ανακοινώσεις : Ενημερώσεις/Ανακοινώσεις του Δ.Σ. για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Χωρίς δυνατότητα απάντησης των μελών.

2) Προτάσεις μελών : Τα μέλη του συλλόγου θέτουν τις προτάσεις τους για δραστηριότητες ή γενικότερα για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου. Χωρίς δυνατότητα απάντησης των μελών.

3) Προτάσεις Δ.Σ. : Τα μέλη του Δ.Σ. θέτουν τις προτάσεις τους στα μέλη. Κάθε μέλος έχει δικαίωμα μιας απάντησης επί της κάθε πρότασης του Δ.Σ.

Η ενημέρωση και η επικοινωνία των μελών του συλλόγου είναι ζωτική για την άρτια λειτουργία του. Γιαυτό, παρακαλούμε όλα τα μέλη, να προβούν στη δημιουργία λογαριασμού, ώστε να ενημερώνονται (αλλά και να προτείνουν) για τη λειτουργία του συλλόγου. Το φόρουμ θα λειτουργήσει παράλληλα με το yahoo group για ένα μεταβατικό διάστημα μέχρι τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 6/12/2009. Έως τότε θα μπορείτε να βλέπετε όλες τις ανακοινώσεις και στο φόρουμ και στο yahoo group. Μετά τις 6/12, το yahoo group θα καταργηθεί και θα λειτουργεί μόνο το forum.

= 2. ΕΝΑΡΞΗ ΟΔΗΓΙΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ =

Για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις με e-mail κάθε φορά που μια νέα ανακοίνωση δημοσιεύεται στην κατηγορία των Ανακοινώσεων, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα :

1) Συνδεθείτε στο φόρουμ με τα username και το password σας.

2) Στην αρχική σελίδα του φόρουμ, επιλέγουμε την κατηγορία "Ανακοινώσεις" [Απευθείας σύνδεσμος].


3) Στο κάτω κάτω μέρος της σελίδας της κατηγορίας "Ανακοινώσεις" θα δείτε τον σύνδεσμο "Παρακολούθηση Δ. Συζήτησης" (ή "Subscribe forum" για όσους έχουν επιλέξει Αγγλικά από το προφίλ τους). Κάντε κλικ στον σύνδεσμο αυτό και θα έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην παρακολούθηση της κατηγορίας των Ανακοινώσεων.
Ελληνικά:
Αγγλικά:

Στο μέλλον οταν δημοσιεύεται μια νέα Ανακοίνωση θα σας έρχεται στο email που έχετε δηλώσει ένα mail που θα σας ενημερώνει οτι υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις. Θα συνοδεύεται και από ένα σύνδεσμο όπου μπορείτε απλά πατώντας πάνω του να δείτε τις νέες Ανακοινώσεις.

= 2. ΤΕΛΟΣ ΟΔΗΓΙΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ =

Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την εγγραφή σας ή με τη λειτουργία του φόρουμ, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας.

             
 


|
ποιοι είμαστε | νέα | δραστηριότητες | planespotting | gallery | επικοινωνία | σύνδεσμοι | forum μελών |
|
site map | νομικές πληροφορίες - όροι χρήσης |
© 2004-20
13 Σύλλογος Φίλων Αεροπορίας "Απογείωση"